Semaforizare

Obiectivele de semafoare din municipiul Chișinău au trecut în gestiunea ÎM REI „Lumteh” în anul 2018, atunci fiind restabilit tot sistemul semaforic și funcționalitatea acestuia.

 • Cu un sistem integrat de control și dirijare la distanță a semafoarelor, contribuim la creșterea siguranței și eficienței în traficul urban din Chișinău, asigurându-ne că fluxul de trafic este gestionat în mod eficient și în concordanță cu nevoile specifice ale zonelor respective.
 • 191 din cele 193 de intersecții semaforizate de pe teritoriul municipiului Chișinău, sunt monitorizate și dirijate în timp real de către dispeceratul central, asigurându-ne că reacționăm rapid la schimbările din trafic.
 • În continuare, ne angajăm să dezvoltăm sistemul de semafoare din Chișinău, prin implementarea tehnologilor inteligente. Aceste inovații vor permite adaptarea semafoarelor la cerințele specifice ale fiecărei intersecții, optimizând astfel fluxul de trafic și reducând semnificativ timpii de așteptare.
 • Asigurăm mentenanța regulată a semafoarelor, intervenind rapid pentru remedierea oricăror defecțiuni și menținând astfel un nivel înalt de funcționalitate.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com